Ring til os:

+45 51 30 90 20

Projekt- og programledelse

Category: Projekter
Typiske udfordringer:

I de fleste virksomheder arbejdes der i projektform. Det kan være et bevidst valg, at det er tilfældet eller det kan være en arbejdsmetode som man har fremdyrket over tid og som fungerer for de projekter man har. Udfordringerne dukker dog midlertidigt op, når man får travlt og skal køre flere projekter end nu, eller at der bliver skiftet ud blandt projektlederne i virksomheden.

Begge dele kræver en oplæring af nye projektledere, og hvis man ikke har god dokumentation af hvordan man arbejder i projektform i netop denne virksomhed, kan det være både meget langsommeligt og dyrt at gøre. En anden situation kunne være at virksomheden har en eksisterende projektmodel, som kun kræver en opdatering og finpudsning for også at kunne håndtere programmer.

Hvad kan Telvera hjælpe med?:

Heldigvis er der mange velfunderede projektledelsesprincipper, som er uafhængig af virksomheden og Telvera kan hjælpe virksomheder vælge de principper der ske være gældende i netop denne virksomhed. Telvera kan både undervise eksisterende og nye projektledere i virksomhedens nye projektmodel og programledelsesprincipper, og undervise udvalgte projektledere med henblik på selv at kunne undervise andre nye projektledere over tid. 

Hvad får virksomheden?:

Virksomheden får en tilpasset og dokumenteret projekt- og programmodel, der opfylder netop de behov virksomheden har nu og som er klar til en eventuelt senere udvidelse, hvis nødvendigt. Telvera tilrettelægger undervisning af projektledere i modellen som dagligt ledelsesværktøj og holder også mere generelle kurser for projektdeltagere, projektsponsorer og styregrupper. 

Næste skridt:

Ring til os på +45 51 30 90 20 eller skriv på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og aftal et uforpligtende møde, hvor vi kan fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed.