Ring til os:

+45 51 30 90 20

Project Management Office

Category: Projekter
Typiske udfordringer:

Når en virksomhed vokser og der kommer flere og nye opgaver ligger det ligefor at styre og løse dem i projektform. At arbejde i projektform er forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Den store udfordring opstår, hvis der også er stor forskel mellem arbejdsformen indenfor en virksomhed. Projekterne arbejder med forskellige løsninger, men hvis strukturen og formen af projekterne er meget forskellig, vil det være svært at flytte projektressourcer mellem projekterne, idet de først skal lære den anderledes projektform i den nye projekt. kommer, hvis der også er stor forskel mellem projektformen. En anden udfordring er muligheden for at sammenligne og prioritere projekterne efter de samme principper.

Et eksempel herpå kunne være et projekt A, som ikke er inddelt i faser og som ikke har nogen business case tilknyttet. Deadline er en specifik dato i fremtiden, og projektlederen har ikke nogen konkret projektplan men husker alle opgaver i hovedet. Et andet projekt B kører efter en såkaldt stage gate model med 5 faser og en milepæls plan, der hele tiden giver alle med tilknytning til projektet en mulighed for at se fremdriften, hvor meget det har kostet indtil nu og ikke mindst hvor meget mangles for at blive færdig. Når projektet er færdigt kan man vurdere om projektet levede op til business casen og hvad man kan gøre bedre i næste projekt. Det er næsten umuligt at sammenligne disse to projekter og ikke mindst prioritere dem. Det kan være at der er fuldt styr på processen i projekt B, men projekt A giver langt den største omsætning. Man ved blot ikke om indtjeningen er tilsvarende høj.

Hvad kan Telvera hjælpe med?:

Vi kan hjælpe en virksomhed med at definere og indføre en projektmodel, som passer netop til virksomhedens størrelse, kompleksitet og modenhed. Vi kan implementere et såkaldt Project Management Office (PMO) som sikrer at alle projektet anvender den samme model med de tilpasninger der kan være nødvendige og som er aftalt på forhånd. Vi kan undervise virksomhedens medarbejdere og ledelse i og og facilitere indførslen af projektmodellen og PMO arbejdet.

Hvad får virksomheden?:

En unik mulighed for at kunne løse og levere projekter efter den samme model og skabe et opgave og finansielt overblik hurtigt og nemt. Skabe et aktivt og professionelt projektmiljø, der ikke kun sikrer en langt højere forudsigelighed af virksomhedens projekter, men også vil være interessant for kommende medarbejdere at være en del af.

Næste skridt:

Ring til os på +45 51 30 90 20 eller skriv på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og aftal et uforpligtende møde, hvor vi kan fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed.